Köpvillkor

Personuppgifter

Genom att acceptera våra köpvillkor går du med på den insamling, behandling och användning av dina personuppgifter som Food today och denna restaurang vidtar med hänsyn till tillämplig dataskyddslagstiftning/den generella dataskyddsförordningen (GDPR).

Vi samlar in, behandlar och lagrar personuppgifter för att kunna erbjuda dig våra tjänster och kunna tillhandahålla tjänster. En personuppgift är en upplysning som gör att vi direkt eller indirekt kan identifiera dig som person t.ex. förnamn och efternamn, adress, telefonnummer, födelsedatum, lokaliseringsdata eller e-postadress. Du kan när som helst begära rättning, utdrag eller radering av dina uppgifter. Förfrågningar görs till info@foodtoday.se som är ansvariga för registrering av personuppgifter.

Vi lagrar inte kortuppgifter när du betalar med Visa eller MasterCard.

Beställning

Kontrollera din beställning noggrant innan du skickar den. Vi ansvarar inte för utebliven leverans om du missat viktigt information i dina uppgifter.

Produkter

Vi reserverar oss för eventuellt skrivfel och slutförsäljning i vårt produktutbud. Om vi saknar en ingrediens så meddelar vi dig det i din orderbekräftelse och kontaktar dig personligen för att slutföra din beställning.

Betalning

Alla bekräftade beställningar är bindande. Du kan välja att betala kontakt vid avhämtning/leverans eller med kortbetalning här på vår hemsida.

Alla priser är inklusive moms (12% vid avhämtning/utkörning och i övrigt 25%) om inte annat anges.

Betalningar med Visa/MasterCard förmedlas tryggt och säkert av Certitrade. Anslutningen är krypterad enligt strikta banknormer. Dina kortuppgifter sänds direkt till bank och kan ej läsas av annan än din bank. Inga extra avgifter tillkommer för kortbetalning.

Leverans

Vår avsikt är alltid att erbjuda kortast möjlig leveranstid. När vi bekräftar din beställning så får du en preliminär leveranstid. Notera att det framför allt vid utkörning kan svänga åt både kortare och längre utkörningstider beroende på antal ordrar och aktuell trafiksituation. Om din leverans kommer att dröja längre än väntat så försöker vi att kontakta dig.

Vi förbehåller oss rätten att neka utkörning till områden för långt bort från vår restaurang. Vi har också ett minimikrav på ordervärde för utkörning vilket du kan se direkt i vår kundkasse.

Ångerrätt

Vi beställning av livsmedel gäller ingen ångerrätt.

Utdrag ur Distans- och hemförsäljningslagen (PDF):
Vid distansavtal och hemförsäljningsavtal har du inte någon ångerrätt om du köper livsmedel eller andra varor för ett hushålls löpande förbrukning – det kan till exempel vara hushållspapper, tvättmedel eller eldningsolja – under förutsättning att varorna levereras hem till dig eller till din arbetsplats och näringsidkaren normalt kör ut varorna i ett distributionssystem.

Missbruk

Vi lagrar IP-adress till varje beställning och falska beställningar kan spåras och polisanmälas.